Tuesday, March 25, 2014

25 March 2014

TAX STRUCTURE IN INDIA

☑ 1) What r u doing? 
Ans. : Business 
Tax : PAY: PROFESSIONAL TAX! 

☑ 2) What r u doing in Business? 
Ans. : Selling the Goods. 
Tax : PAY SALES TAX!! 

☑3) From where r u getting Goods? 
Ans. : From other Area/State/Abroad 
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI! AND NOW LBT & LPT.

☑ 4) What r u getting in Selling Goods? 
Ans. : Profit
Tax : PAY INCOME TAX! 

How do you distribute profit ? 
Ans : By way of dividend 
Tax : Pay DIVIDEND DISTRIBUTION TAX.

☑ 5) Where u Manufacturing the Goods? 
Ans. : Factory
Tax : PAY EXCISE DUTY!

☑ 6) Do u have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes 
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

☑7) Do you have Staff? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY STAFF'S PROFESSIONAL TAX! 

☑ 8) Doing business in Millions? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY TURNOVER TAX! 
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax (MAT).

☑ 9) r u taking out over 25,000 Cash from Bank? 
Ans. : Yes, for Salary. 
Tax : PAY CASH HANDLING TAX! 

☑ 10) Where r u taking your client for Lunch & Dinner? 
Ans. : Hotel 
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX! 

☑11) r u going Out of Station for Business? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX! 

☑12) Hav u taken or given any Service/s?
Ans. : Yes 
Tax : PAY SERVICE TAX!

☑ 13) How come u got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday
Tax : PAY GIFT TAX!

☑ 14) Do u have any Wealth? 
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!

☑ 15) To reduce Tension, for entertainment, where are you going? 
Ans. : Cinema or Resort
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

☑ 16) Hav u purchased House? 
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

☑17) How u Travel?
Ans: Bus
Tax : PAY SURCHARGE!

☑18) Any Additional Tax? 
Ans. : Yes 
Tax : PAY EDUCATIONAL ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

☑ 19) Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

☑20) Do you want growth of india.?
Ans: offcource Yes .

Pay electricity tax, water tax, education tax, & other taxes, which is used by defulter people.

☑21) INDIAN :: can i die now?? 
Ans :: wait we are about to launch the FUNERAL TAX....!!!!!!
Jago indian jago....
varna yaha saans lene par bhi tax lagega....
✔✔jag gaye ho or india me rahena ho to ek group ko forward jaroor kare ...
🚩🚩🚩Very correct, I request every body please forward this msg in
your individual group. 
Good share.....
🚩🚩🚩

No comments:

Post a Comment